• Höken

Frequency intelligent exhaust

Uppdaterad: 16 dec 2020

vi kan med glädje meddela att vi är generalagent för fi-exhaust i norden!Fi-exhaust härstammar från Taiwan och tillverkar världens mest avancerade avgassystem till lyxbilar. Deras produkter sitter på dem mest exklusivaste bilarna i USA och är ett välkänt namn i många kretsar. Vi är numera generalagenter för Fi-exhaust i Norden.


Du har möjlighet att skräddarsy dina produkter. Välj ändrör i platerat guld, äkta kolfiber, titanium eller rostfritt stål - eller varför inte ditt eget namn på avgassystemet?

“Fi-exhaust använder den senaste tekniken och bästa materialet för att utveckla avancerade fjärrstyrda spjäll med tillhörande iOS/Android APP.”

Det absolut bästa du kan hitta på marknaden

Med hjälp av en fjärrstyrd dosa kan du öppna och stänga ventilerna som anses vara världens mest avancerade. Fi-Exhaust tillverkar alla system från grunden med respektive bil som referens för att ta fram ett exotiskt tonläge som inte liknar något annat avgassystem just nu.


Ta en titt på youtubern "The Stradman" när han får en leverans till en Ford GT MK1


Under hösten 2020 ingick Holsterbro i ett samarbete med Motorsporters.com där Holsterbro levererade ett komplett avgassystem med 200 - cell ultra high flow katalysator från Fi-Exhaust med specialtillverkade ändrör i 100 % kolfiber samt fjärrstyrda, justerbara spjäll till en BMW M3 E92x. Du kan läsa mer om projektet på Motorsporters.com och se fler bilder på våran Instagram @holsterbrosweden och @peter_m313."Specialbeställda ändrör, Carbon fiber in Diamond black finish"

Vi utrustade även hans bil med ett komplett insugskit från Eventuri, i hundra procent kolfiber inklusive Eventuri PLENUM. Enbart insugskitet ger ett härligt ljud som inget annat!


Är du intresserad av att veta mer? Kontakta oss omgående för prisuppgifter och leveranser.

För mer information besök gärna

http://www.fi-exhaust.com

http://www.fi-exhaust.com/dealer.html


#fiexhaust #holsterbrosweden #frequencyintelligentexhaust #titanium #exhaustsystem

66 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla