• Höken

BMW M3 E92 CARBON FI-EXHAUST

Uppdaterad: 16 dec 2020

@peter_m313, också vid förnamnet Peter har en unik M3a som vi fick chansen att vara med och bidra med produkter. Fullständig spec kan du hitta längre ned, men vi börjar med ett komplett insugskit från EVENTURI med tillhörande plenum i 100 % kolfiber.


Insugskitet har patenterade luftfilter som ger en unik effekt, så kallad "eventuri" effekten. Här genereras extra hästkrafter såväl som ett exotiskt insugsljud där man verkligen får höra BMWs råa mullrande V8. Designen är bara en bråkdel, Eventuri genomför noggranna tester på varje insugskit både på rullande väg och dyno för att ta fram ljud och effekt, många gånger med värmepistol för att säkerställa att motorvärme inte smyger in i systemet. Det är med anledningen att högkvalitativa insugskit till skillnad från vanliga Cold Air Intakes är heltäckta och tar enbart in kall luft direkt utifrån via ytterligare insugskanal på bilen framspoiler.

Plenumet är av samma kvalité och finish som deras övriga produkter och har individuella insugsrör vilket förstärker insugsljudet och låter bilen att andas bättre. Dimensionerna är mycket större än original plenumet.
Såhär kan det se ut på din bil, vilket är en märkbar skillnad i estetik jämfört med original.Vidare fick vi möjligheten att leverera ett komplett avgassystem med 200 - cellers ultra high flow katalysator från Fi-Exhaust med specialtillverkade ändrör i 100 % kolfiber samt fjärrstyrda justerbara spjäll. Detta i kombination med Eventuri insugskit ger riktigt exotiskt ljud.
Med hjälp av en fjärrstyrd dosa kan du öppna och stänga världens mest avanacerade ventiler eftersom dem tillverkas med högsta precision med många tillval, som exempelvis ställbar öppningsläge vid olika varvtal, diagnostik, bluetooth med mera - allt via en APP i din mobiltelefon. Fi-Exhaust tillverkar alla system från grunden med respektive bil som referens för att ta fram ett exotiskt tonläge som inte liknar något annat avgassystem just nu.

“Fi-exhaust använder den senaste tekniken och bästa materialet för att utveckla avancerade fjärrstyrda spjäll med tillhörande iOS/Android APP.”


"Specialbeställda ändrör, Carbon fiber in Diamond black finish till klienten. Du kan välja mellan kolfiber, titan, guldpläterade eller i rostfritt stål"


Mera spec


Suspension -KW height adjustable spring kit -Stock EDC suspension  -Lowerd front 30mm Back 27mm 

Weels and tiers 

-BBS CH-R saltin black Front 9”x 20” back 10,5” x 20” -Michelin Pilot sport 4s Front 245x30x20” Back 285x25x20”

Exterior  -GTS1 carbon fiber front lip  -Carbon fiber side skirts  -CF diffuser GS style  -CF rear bumper splitters  -CF performance style spoiler -CF side grills  -CF hood vents  -CF grill -CF mirror caps  -CF roundels/emblems Vi tackar Peter för förtroendet och önskar han många fina år tillsammans med sin m3a! Är du intresserad av att veta mer? Kontakta oss omgående för prisuppgifter och leveranser.

För mer information se nedan https://motorsporters.com/site/

https://www.fi-exhaust.com

https://www.fi-exhaust.com/dealer.html https://www.instagram.com/peter_m313 https://www.eventuri.net


#fiexhaust #holsterbrosweden #frequencyintelligentexhaust #titanium #exhaustsystem

29 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla