47754112812_bd30f6c08a_6k.jpg

om oss

Holsterbro Sweden erbjuder kvalitativa bildelar och selektiva mjukvaror till fordon. Vi vänder oss till bilentusiaster som sätter höga krav på både estetik och funktionalitet.

Vi arbetar efter tre kärnvärden som genomsyrar hela organisationen; Kvalité, Kompetens & Passion. I alla led implementerar vi ett kvalitativt arbetssätt genom att placera klienten i fokus och utifrån vår kompetens överträffa kundernas behov. En gemensam nämnare är den passion vi delar för fordonsbranschen.

Idag arbetar vi med marknadsledande producenter som sätter en ny branschstandard genom innovativa lösningar av produkter och mjukvaror till fossildrivna och alternativ till fossildrivna bilar.

 

Höken i vår logotyp är en del av företagets identitet och representerar alla klienter och leverantörer. Den har sedan urminnes tider associerats med styrka, status och lyx.

 

Vår vision är att du ska få ett lyxigare bilägande samtidigt som du sätter ett mindre klimatavtryck.
 

 

Varmt välkomna till Holsterbro Sweden. 

Läs mer om våra partners och återförsäljare vi arbetar med här

Min väg i den här branschen började just på en tävlingsbana. Jag tävlade i karting vilket är en instegsklass inom banracing och här utvecklades mina kunskaper inom motorlära och automation. Den erfarenheten bär jag med mig in till mitt företag.


Min vision är att Holsterbro Sweden ska vara ett företag som bidrar till ett lyxigare bilägande samtidigt som vi sätter ett miljövänligare klimatavtryck.
 

"Det bästa betyget Holsterbro Sweden har är våra återkommande klienter"

  • Facebook - svarta cirkeln
  • Instagram - svarta cirkeln
  • Twitter - svarta cirkeln
  • Linkedin - svarta cirkeln
  • YouTube - svarta cirkeln

Telefon: +46(0)760 387 758

HOLSTERBRO SWEDEN AB


559297-4777

Österlånggatan 64
503 37
Borås City
Sverige

DHL-Logo-1983-2002.png
Swish%20logo(1)_edited.jpg
klarna_logo_edited.png