om oss

Holsterbro står för kvalité, kompetens & passion. Tre kärnvärden som genomsyrar organisationen från topp till tå. Vi har en stark passion till vad vi arbetar med för att kunna erbjuda god service och kvalitativa produkter till våra klienter. Detta uppnår vi på grund av den kompetens vi besitter och förmågan att attrahera de bästa på marknaden.

 

Höken har sedan urminnes tider varit en stark symbol för bland annat styrka, status och lyx vilket kan associeras med våra kärnvärden, med den anledningen representerar fågeln Holsterbro.

 

Vi väljer noggrant utvalda producenter som implementerar liknande kärnvärden i deras organisation och har flera års dokumenterad erfarenhet i branschen. Våra klienter ställer höga krav på både funktion och estetik därför är det viktigt för oss att leverera med hög standard i båda dessa avseenden.

Vi erbjuder marknadsledande produkter till lyxbilar & vi kan erbjuda dig konsultation före ditt köp så att du som klient kan känna dig trygg och hos oss ser vi gärna att vi bygger broar tillsammans under en lång tid.

 

Idag arbetar vi med marknadsledande producenter som levererar höga resultat, i och med detta följer ett brett nätverkt av kalibreringstekniker och ingenjörer som står till vårat förfogande gällande professionell motoroptimering.

 

Varmt välkomna till Holsterbro Sweden. 

Några ord från våran grundare...

Jag som trycker på knapparna är i grund och botten utbildad Civilekonom och utbildad Business Developer.

Jag började min bana i den här branschen redan år 2008  under namnet Natsuko Raceparts. Här importerade jag eftermarknadsdelar till japanska sportbilar och sponsrade några tunga namn som bland annat Lukas Kooz och hans Mitsubishi Eclipse Zpirit, med kolfiber från Seibon.

År 2018 sadlade vi om till Holsterbro Sweden.

Men redan innan allt detta tävlade jag i Karting, vilket en är instegsklass inom banracing och det var här mina färdigheter inom automation och motorlära.

Jag tror på att styrkan i mitt företag sitter i varje individuell klient jag möter & i kvalitén hos våra unika leverantörer. Våra kärnvärden är Kvalité, kompetens och passion - i allt vi gör!

"Det bästa betyget Holsterbro Sweden har är våra återkommande klienter"

  • Facebook - svarta cirkeln
  • Instagram - svarta cirkeln
  • YouTube - svarta cirkeln
  • Linkedin - svarta cirkeln

© 2021 HOLSTERBRO