PROFESSIONELL MOTOROPTIMERING

Det finns mycket potential i din bil som du inte vet om! En motoroptimering är ett kostnadseffektivt sätt att få ut mer av din bil samtidigt som du får lägre driftkostnader utan fysiska ingrepp i motorn. Vi utgår från bilens befintliga mjukvara i styrenheten och programmerar en ny och förbättrad mjukvara som tillåter din motor att arbeta mer effektivt utifrån svenskt klimat, bensinkvalité, skick, ålder och körstil. Du får en driftsäker bil med snabbare accelerationer, mjukare växlingar och lägre förbrukning. Våra mjukvaror utvecklas av samma team bakom våra världsledande leverantörer av insugssystem och avgassystem till prestandabilar. I klippet nedan ser du två kalibreringstekniker från samma företag som programmerar och effektmäter en prestandabil. Dem har just nu den snabbaste Audi Rs3an i hela England.

FLER HÄSTKRAFTER & LÄGRE FÖRBRUKNING

VI REDOVISAR EFFEKTKURVOR STEG 1

*Effektkurvorna baseras på en frisk motor med premium drivmedel.
*NERO programmet erbjuder vi individuell effektmätning på dynamometer.

LÄS MER OM VÅRA MJUKVAROR

ECO - SÄNK FÖRBRUKNINGEN!


Vi sänker förbrukningen med upp till 20 % på dieselbilar och 5-8 % bensindrivna bilar.
Du får längre körsträckor och en tjockare plånbok.
Det finns ingen ursäkt till att betala för mycket i drivmedelkostnader när du har möjligheten att sänka förbrukningen på ditt fordon.

*Vi kan ta fram förmånliga företagspaket där vi tar hand om alla dina tjänstebilar.
STEG 1 - MER KÖRGLÄDJE


Mer effekt, mer vridmoment och mer körglädje. Med en Steg 1 optimering får du mer hästkrafter och vridmoment i motorns lägre register vilket resulterar i att du får mer av motorns kraft tidigare när du trycker på gaspedalen. Vår erfarenhet är att en optimerad bil ger en betydligt bättre bränsleekonomi. Vi brukar generellt prata om mellan 5-8% förbättring på bensinmotorer och i vissa specifika fall ända upp mot 20 % på dieselbilar För många av våra klienter betyder den extra kraften och accelerationen en stor trygghet vid omkörningar eller tunga släp i backar.

*Vi kan ta fram förmånliga företagspaket där vi tar hand om alla dina tjänstebilar.
NERO - MAXIMUM POWER


Det här programmet lämpar sig till dig som vill klämma ut maximal effekt ur din motor. Vi skräddarsyr ett paket till dig med mjukvara och utbytesdelar av högsta kvalité från bland annat världsledande Eventuri och Frequency intelligent Exhaust Systems. Här ligger fokus på att ta fram en mjukvara utifrån dina behov och önskemål. Till vårat förfogande har vi kalibreringstekniker med spetskompetens av att programmera prestandabilar med exotiska utbytesdelar. Vi tar fram en offert och sköter hela processen från start till slut inklusive effektmätning och installation.
TILLVALSTJÄNSTER


V-MAX OFF: Dom allra flesta bilar idag har en såkallad hastighetsspärr som ligger på 230km/h – 260km/h. Denna programmering gör att vi tar bort den begränsningen. START/STOP FUNKTION: Avprogrammering av start & stop systemet. DPF OFF: Denna programmering är till för dig som vill avlägsna bilens partikelfilter och ersätta det med en såkallad ”Downpipe” eller att vid en DPF-rensning och vill få bort DPF-funktionerna i mjukvaran. EGR OFF: Detta är en programmering som stänger av bilens EGR ventil. Om du till exempel har problem med EGR och det har uppstått problem med driften i bilen så är detta ett bra alternativ som även kan bidra till en ännu lägre förbrukning. Utan EGR ökar det specifika värmeförhållandet hos förbränningsgaserna i arbetsslaget och motorns verkningsgrad ökar. ADBLUE OFF: För dig som vill programmera bort Ad-blue systemet i ditt fordon.
ÖVRIGT LÄSVÄRT


Har du önskemål om tillval eller andra programmeringar? Ta kontakt med oss för att ta reda på vad vi kan göra med din bil. Vill du läsa mer om vad motoroptimering innebär för dig samt våra allmänna villkor, vänligen klicka här
FELSÖKNING, LOGGNING, TIDMÄTNING


Har du en motorlampa som lyser eller andra felkoder du vill undersöka har vi den senaste utrustningen till att utföra en grundlig felsökning. Vill du enbart logga data eller mäta prestandatider med Dragy för att ta reda på bilens prestationer så kan vi naturligtvis lösa det med!
TRYGG & SÄKER BETALNING


Vi tar KLARNA faktura/delbetalning och direktbetalning. Gör en motoroptimering och betala när det passar dig. Du kan räkna ut din kostnad här

DRIFTSÄKERT

I alla våra program ingår 3 - årig supportgaranti, 30 - dagars kundgaranti, kostnadsfri analys och felsökning samt data loggning med licenserade verktyg och mjukvaror. Dessutom installation av mjukvara samt testkörning och tidmätning. Vi tar fram bästa möjliga resultat inom säkerhetsmarginalerna.

MILJÖVÄNLIGT

Påverkar ej bilens utsläpp eller serviceintervaller. Vi byter inga fysiska delar på bilen vilket innebär att vi inte har något avfall. Du behöver inte tanka lika ofta och ditt klimatavtryck blir mindre. Vi arbetar enligt hälsomyndighetens rekommendationer med handsprit, handskar och munskydd före och efter varje kundbesök.

SMART

Gör ett smart val och sänk dina driftkostnader idag samtidigt som du får mer effekt! Med stigande bensinpriser ser vi en kraftig ökning av motoroptimeringar. Betala tryggt och enkelt med KLARNA!

TA REDA PÅ HUR VI KAN OPTIMERA DIN BIL OCH BOKA TID SAMTIDIGT!

  • Facebook - svarta cirkeln
  • Instagram - svarta cirkeln
  • Twitter - svarta cirkeln
  • Linkedin - svarta cirkeln
  • YouTube - svarta cirkeln

holsterbro sweden

info@holsterbro.com
 

+46(0)76 038 7758

DHL-Logo-1983-2002.png
Swish%20logo(1)_edited.jpg
klarna_logo_edited.png