AVANCERAD MOTOROPTIMERING

FLER HÄSTKRAFTER & LÄGRE FÖRBRUKNING

En motoroptimering "chiptrim/tuningchip" är ett kostnadseffektivt sätt att få ut mer av din bil samtidigt som du får lägre driftkostnader utan fysiska ingrepp i motorn. Genom ett antal kvalificerade justeringar med licenserade verktyg och mätinstrument i bilens elektroniska styrsystem får bilen både högre effekt och lägre förbrukning. Vi programmerar varje bil individuellt utifrån mjukvaran som sitter i styrenheten därför leverear vi alltid bästa resultat inom säkerhetsmarginalerna. Denna typ av optimering skall ej likställas med exempelvis chiptrim, tuningchips eller effektboxar då dessa är direkt skadliga för styrenheten. Läs mer om våra program längre ned och välkommen med att boka en motoroptimering online redan idag!

Våra vassare program utvecklas av världsledande Eventuri/Evolve som även tillverkar Eventuri insugssystem. Dem har mer än ett decennium erfarenhet av prestandabilar med exotiska utbytesdelar. Är du intresserad av dessa program inklusive utbytesdelar kan vi skräddarsy en helhetslösning till dig. Teamet bakom företaget som du ser i klippet ovan erhåller just nu rekord för den snabbaste Audi RS3an i hela England. Du kan därför vara trygg med att din bil är i goda händer. Vi kan motoroptimera över 4200 olika bilmodeller och dem vanligaste vi får in är exempelvis BMW, BMW M-serier, AUDI, MERCEDES, PORSCHE, VOLKSWAGEN, LANDROVER, SKODA, VOLVO med fler. 

TRYGG OPTIMERING

MILJÖVÄNLIGT

I alla våra program ingår 3 - årig supportgaranti på mjukvara, 30 - dagars kundgaranti, data & analys, programmering samt verifiering av optimering så att du kan se själv att ingreppet gav önskat resultat. Vi garanterar bästa resultat inom säkerhetsmarginalerna så att du får tillbaka en driftsäker och pålitlig bil.

En motoroptimering förbättrar motorns effektivitet i att förbränna drivmedel utifrån svenskt klimat och bensinkvalite, därigenom får du mer effekt och lägre förbrukning. En effektiv motor sätter ett lägre klimatavtryck och du sparar dessutom mer pengar i plånboken!

LÄS MER OM VÅRA MJUKVAROR

ECO - lägre förbrukning


Det här programmet vänder sig till dig som har företagsbilar, skåpbilar, personbilar eller andra fordonstyper som går på diesel. Vi kan sänka förbrukningen med upp till 20 % så att du märker en tydlig skillnad i förbrukningen och i plånboken. Om du har en bensindriven bil sjunker din förbrukning med cirka 5-8 %.
*Vi kan ta fram förmånliga företagspaket där vi tar hand om alla dina tjänstebilar.
MOTOROPTIMERING - Släpp lös kraften i din bil


Det här programmet väcker nytt liv i din bil. Det är det första steget till att få fler hästkrafter och vridmoment samtidigt som du får en bättre bränsleekonomi utan att behöva göra fysiska ingrepp i motorn. Fördelarna är att du får;
Fler hästkrafter
Mer vridmoment
Lägre förbrukning
Bättre motorrespons
Bättre körupplevelse Bästa resultat inom säkerhetsmarginalerna För många av våra kunder ger den extra kraften och accelerationen en trygghet vid omkörningar eller tunga släp.

Vi siktar alltid på att få bästa resultat inom säkerhetsmarginalerna av vad din motor klarar.

*Vi kan ta fram förmånliga företagspaket där vi tar hand om alla dina tjänstebilar.
OPTIMERING NERO - Specialprogram


Det här programmet lämpar sig till dig som vill klämma ut maximal effekt ur din motor. Vi skräddarsyr ett paket till dig med mjukvara och utbytesdelar av högsta kvalité från våra kända märken. Här ligger fokus på att ta fram en mjukvara utifrån dina behov och önskemål. Till vårat förfogande har vi kalibreringstekniker med spetskompetens av att programmera prestandabilar med exotiska utbytesdelar.
TILLVALSTJÄNSTER


V-MAX OFF: Dom allra flesta bilar idag har en såkallad hastighetsspärr som ligger på 230km/h – 260km/h. Denna programmering gör att vi tar bort den begränsningen. START/STOP FUNKTION: Avprogrammering av start & stop systemet. DPF OFF: Denna programmering är till för dig som vill avlägsna bilens partikelfilter och ersätta det med en såkallad ”Downpipe” eller att vid en DPF-rensning och vill få bort DPF-funktionerna i mjukvaran. EGR OFF: Detta är en programmering som stänger av bilens EGR ventil. Om du till exempel har problem med EGR och det har uppstått problem med driften i bilen så är detta ett bra alternativ som även kan bidra till en ännu lägre förbrukning. Utan EGR ökar det specifika värmeförhållandet hos förbränningsgaserna i arbetsslaget och motorns verkningsgrad ökar. ADBLUE OFF: För dig som vill programmera bort Ad-blue systemet i ditt fordon.

*Vi erbjuder fler tillvalstjänster, fråga oss vid intresse
FÖRDJUPNINGSFRÅGOR


Har du önskemål om tillval eller andra programmeringar? Ta kontakt med oss för att ta reda på vad vi kan göra med din bil. Vill du läsa mer om vad motoroptimering innebär för dig samt våra allmänna villkor, vänligen klicka här

Läs gärna fler frågor och svar gällande garantier, försäkring och hur motoroptimering påverkar din bil här

 

BOKA DIREKT ONLINE

 • Konvertera din bil till en A-traktor hos oss!

  3 tim. 30 min.

  Från 6990kr
 • Mer effekt & lägre förbrukning!

  3 tim. 30 min.

  Från 5990kr
 • För snabbare och jämnare växlingar.

  3 tim. 30 min.

  Från 2990kr
 • Sänk förbrukningen med upp till 20 %

  2 tim. 30 min.

  4,990 Swedish kronor
 • Släck felkoder, servicelampor med mera.

  1 tim.

  Från 690kr/timme
0x0.png

Boka en motoroptimering och betala när arbetet är färdigt i vår anläggning! Du kan välja att betala tryggt och enkelt i din egen takt 1 - 36 månader. Räkna ut din kostnad här

Vi programmerar alla bilar individuellt. Det innebär att vi motoroptimerar din bil utifrån den mjukvaran som redan finns i bilen för att ta fram en ny och förbättrad mjukvara. Med den senaste utrustningen vi använder tar arbetet cirka 3tim 30min beroende på programval och tillvalstjänster och utförs i vår anläggning. Vi har möjlighet att hämta och lämna din bil på plats om du bor inom Borås området. 

FRÅGA HUR VI KAN OPTIMERA DIN BIL INNAN DU BOKAR, ANVÄND FORMULÄRET.

arrow&v

Orkar du inte vänta? Ring oss direkt på Tel 0760 387 758

 • Facebook - svarta cirkeln
 • Instagram - svarta cirkeln
 • Twitter - svarta cirkeln
 • Linkedin - svarta cirkeln
 • YouTube - svarta cirkeln

Telefon: +46(0)760 387 758

HOLSTERBRO SWEDEN AB


559297-4777

Österlånggatan 64
503 37
Borås City
Sverige

DHL-Logo-1983-2002.png
Swish%20logo(1)_edited.jpg
klarna_logo_edited.png